tirsdag 18. september 2012

Høstfarger

Nå er høsten her, en tid mange velger og bli mørkere i håret, klippe nye frisyrer, eller bli helt ny.
Det er mye å velge mellom, og trendene endrer seg stadig. Men her har vi merket at stadig fler vil komme tilbake til sin naturlige hårfarge igjen.

Trend: Naturlig. Både i makeup og hår.Mange blir lei av ettervekst og vil ha mer spill i det, å få håret mer naturlig. For å oppnå dette best er det fint og ha litt ettervekst så vi kan finne en farge som er mest lik din naturlige å ta masse striper i det med den fargen, da får du et naturlig og fint resultat.

Trend: RødtFor de litt mer vågale. Rødt er utrolig fint, og hvis du ikke tør å prøve for at du er redd du ikke kler rødt, så finnes det mange forskjellige toner med rødt, kalde rødtoner, og varme rødtoner, så gå til din frisør å finn ut hvilken rødfarge som vil kle deg best, for optimalt resultat.

Tred: Dip Dye.Denne looken er blitt veldig populær, og finnes i mange varianter og konstraster.
Det fineste er å ikke ha det så markert at det ser ut som du har ettervekst, men heller la det gradvis bli lysere/mørkere ned mot tuppene.

Trend: masse tynne striper/mix farger.Når man tar masse tynne striper i forskjellige farger og toner får man et kjempefint spill i håret, det ser naturlig ut, samtidig som det blir masse liv i håret.
Så her er det bare å prøve seg frem. Hvis dere har noen spørsmål så er det bare å kommentere, så skal vi gi deg et svar. Kom gjerne med tips om hva dere vil vi skal blogge om :)


1 kommentar:

  1. Elsker innlegg som dette! gjerne noen om makeup, hvilke farger som kler hvem og ''how to'' tips.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere:)