mandag 8. oktober 2012

Hair Talk

Her på Karisma bruker vi hair talk extensions. Det er et nytt system innenfor ''teip'' extensions og sliter ikke på ditt eget hår, hver enkelt extensionfeste er smalere og veldig tynn i selve festet, slik at du skal kunne ta handen over håret ditt uten å kjenne festene, eller at de synes.

Ikke alle tar extensions for å forlenge håret, det går også å ta for å få fyldigere hår, eller ta litt i en pannelugg hvis du plages med den, eller rett og slett bare for effekter i håret.

To av våre ansatte bruker hairtalk og er veldig fornøyd med det, begge har prøvd utallige forskjellige extensions, men er mest fornøyd med hairtalk sin innovative og enkle måte.
Hver 6.uke anbefaler vi å ta en service på håret. Det vil si å ta ut extensions og sette de opp igjen, siden det vokser ut med ditt eget hår, og da kan festene bli synlige å håret floke seg. Så da tar vi de ut, vasker det, og setter det på igjen. Du kan bruke håret i opp til 8 mnd, å ta det av og på igjen. Alle produktene du trenger til ditt nye hår følger med i prisen.

Stadig fler kommer å setter på hair talk extensions, og er fornøyde med resultatet. Hvor mye det koster kommer helt ann på hvor mye du trenger, og er umulig å svare på uten å ha sett håret ditt. Så hvis du vil finne ut pris og hvor mye du trenger, så er det  bare å stikke innom her så finner vi det ut :)

Her er et bilde av Amalie med Hair talk extensions:

Det ser tykt og fyldig ut. Hun har også full forlengelse på 55cm.
Hvis det er noe mer dere lurer på angående hair talk, så kan dere gå inn hit å se:
- http://www.hairtalk.co.za/demo.html
- http://www.parykker.no/hair_extension/

1 kommentar:

  1. Kan dere lage flere innlegg om dette? spennende, men vil se litt flere resultater før jeg bestemmer meg for og gjøre noe sånt. Også fint og vite hva slags prisklasse det ligger på for en gjennomsnittig full forlenging. Er det naturhår for eksempel? Genialt at dere har begynt med dette, ventet på noe sånt i narvik LENGE!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere:)