mandag 22. oktober 2012

Ukens Produkt+Tips

Nå som mange velger å bli litt mørkere i hårfargen eller fornyer fargen, tenkte vi å gi noen tips om hvordan du kan ta best mulig vare på din hårfarge.
Som mange vet sitter farge/minicolour dårligere i bleket/hår som er veldig behandlet. Grunnen til det er at skjellaget i håret spriker og fargen ikke får festet seg ordentlig, så den slipper gradvis farge. Det er så viktig å bruke riktige produkter, da slipper du kanskje en runde til med farge like etter du har farget det som du som oftes må. Hvis du vasker håret ditt med vanlig shampoo etter en fargebehandlig ''renser'' du bort fargen, også hvis du bruker en proteinkur i håret like etter fargebehandlig, du burde da vente 48 timer før du kurer det med en proteinkur, så fargen får satt seg bedre.

Her på Karisma bruker vi Joico sine hårfarger, og vil anbefale joico sin fargeserie for optimalt resultat, alle fargene til joico inneholder olje som mykgjør og pleier håret.

shampoo og conditioner fra joico colour endure beskytter fargen og gjenoppbygger håret ditt, den forbedrer også elastiteten på håret (tyggishår). Gjør håret sterkere, blankere og mer glansfult.

For hår som er veldig slitt anbefaler vi joico restorative styling oil, den styrker, gjennoppbygger, gir ekstra liv å glans til håret, og beskytter mor varme. Brukes alltid etter shampoo og balsam, skal ikke skylles ut. Kan brukes i vått og tørt hår.


1 kommentar:

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere:)